• actie
  • controle
  • cremekoekjes
  • ijs
  • slager
  • vlees in schapDEF

Uw zaak

Waar versproducten worden geproduceerd, bewerkt en verkocht, speelt voedselveiligheid en een hygiënische bedrijfsvoering een rol van betekenis. Door samen te werken met SVVW krijgt hygiëne een vaste plek binnen uw bedrijfsvoering. Dit levert diverse voordelen op gericht op voedselveiligheid, de reputatie van uw zaak en een bedrijfsvoering die mogelijk ook efficiënter is, omdat minder grondstoffen verloren gaan en eindproducten van hogere kwaliteit zijn. 

SVVW heeft haar oorsprong in de bakkerijbranche en is nauw gelieerd aan het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen. De kennis en expertise die binnen de bakkerijbranche is opgebouwd wordt tegenwoordig ingezet in meerdere segmenten. SVVW richt zich naast de bakkerijen op slagerijen, supermarkten en horecazaken. 

Wilt u ook samen met SVVW werken aan hygiëne en voedselveiligheid? 
Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel bij vragen de SVVW klantenservice via 0317- 47 12 70

Hygiene inspectie

Vraag een offerte aan voor een hygiene inspectie

Vraag offerte aan

Hygiene certificering

Vraag een offerte aan voor het certificeren van uw bakkerij

Vraag offerte aan