• slager

Hygiëne inspectie in uw slagerij

Waar versproducten worden geproduceerd, bewerkt en verkocht, speelt voedselveiligheid en een hygiënische bedrijfsvoering een rol van betekenis. Door samen te werken met SVVW krijgt hygiëne een vaste plek binnen uw bedrijfsvoering. Dit levert diverse voordelen op gericht op voedselveiligheid, de reputatie van uw zaak en een bedrijfsvoering die mogelijk ook efficiënter is, omdat minder grondstoffen verloren gaan en eindproducten van hogere kwaliteit zijn.

Voor de slagerij biedt SVVW een inspectie aan op basis van de Hygiënecode voor de Slagerij. Het is een toets bij u in het bedrijf op de processen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Zijn de koelingen in de toonbank de juiste temperatuur? Verloopt het maken van worsten hygiënisch? Tijdens een jaarlijkse inspectie maakt de inspecteur een ronde in uw bedrijf, bekijkt de processen en interviewt u en uw medewerkers. Ook de winkel wordt meegenomen in de beoordeling. Na de inspectie ontvangt u een rapportage en bij een voldoende score, een bewijs voor klanten en afnemers.

Voordelen voor u

  • Continue aandacht voor hygiene zichtbaar in uw zaak
  • Risico’s voedselveiligheid onder controle
  • Deskundig aanspreekpunt inzake hygiëne en voedselveiligheid
  • Beter kwaliteitsimago richting uw klanten

Interesse?

Vraag direct een offerte aan. Of neemt bij vragen contact op met de SVVW Klantenservice via 0317 - 47 12 70.

Hygiene inspectie

Vraag een offerte aan voor een hygiene inspectie

Vraag offerte aan

Haal Ridder Simon binnen in uw zaak!

Ridder Simon bestaat uit een fraaie poster en stickerset die u en uw medewerkers scherp houden op hygiëne en voedselveiligheid.

Bestel gratis